Soul Realignment®

Vill du veta mer om vem du är på själsnivå, vilka dina starka respektive svaga sidor är, vilka blockeringar du har  från nuvarande samt tidigare liv som  kan påverka dig än idag? Genom denna metod kommer jag att hämta information om din själ från Akashakrönikan. Jag kommer också att coacha dig och hjälpa dig rensa gamla blockeringar och karma och guida dig till hur du kan skapa flöde i ditt liv genom att ta vara på din själs kvaliteer.  

Soul Realignment® grundläggande läsning kostar 3995 kr och passar bäst att börja med!
Soul Realignment (själåterställning) går jättebra att komplettera med de övriga läsningarna nedan. Fråga gärna efter en skräddarsydd Soul Realignment program!

Jag rekommenderar varmt att boka  en fastighetsrensning samtidigt så dina och bostadens energi kommer i samklang efter all rensningsarbete vi gör i Soul Realignment®! Då blir priset för fastighetsrensningen 795 kr istället för 1295 kr.


Hur går det till?
Soul Realignment® bokas direkt genom mig per mejl eller telefon.  Efter att ha fått vissa uppgifter från dig kommer jag att göra ett förarbete på några timmar i Akashakrönikan  innan jag kan presentera din läsning som sker genom konferenssamtal på distans. Jag bokar in dig på samtalet efter att ha gjort klart läsningen. Räkna med några dagar mellan bokning och presenation. Samtalet kommer att ta ca 90 minuter och spelas in så du kan lyssna på det fler gånger.


Själsprofilspresentation

Själsprofilsläsning är en del av Soul Realignment grundläsningen ovan och innefattar den delen av läsningen där du får information om vem du är på själsnivå och vad din själ har för ursprung. Du kommer att få reda på dina styrkor och dina svaghet och hur du bäst skapar flöde i ditt liv genom att agera enligt din själs kvaliteer.  Du kommer också får reda på vilket din primära livstema är.  
Det som skiljer denna presentation från Soul Realignment är att vi inte kommer att titta vilka blockeringar eller karmamönster från nuvarande eller tidigare liv som fortfarande påverkar dig samt rensningen av dessa samt själsåterställningen. Denna läsning passar bra om man bara vill veta mer om vem man är på själsnivå och få en större förståelse för detta. 
Priset för denna presentation är 2495 kr.

Själsprofilspresentation, del 2

Detta är en fördjupad läsning med ytterligare ny information om vem du är på Själsnivå, hur själ är uppbyggd, vilka dina starka sidor är och vilka det inte är. Vi tittar också på Livstema och specialiseringar din själ har valt för den här inkarnationen. 
För att välja denna läsning ska du ha gjort en grundläggande Soul Realignment eller själsprofilläsning.
Priset för denna läsning är 3995 kr.


Relationsläsning

Vill du få ett större förståelse för en annan person du har relation till? Det kan vara en kärlekspartner, vän, syskon mm.
Vi tittar på vem ni är på själsnivå, om ni har haft tidigare liv tillsammans, vad er relation har för tema, om det finns några karmamönster mm.
Relationer blir mycket bättre när vi får veta vem den andra personen är på själsnivå och vilka kvaliteer de besitter.
Kontakta mig närmare om denna läsning och vilka godkännande det behövs från tredje part och hur läsningen går till och andra praktiska detaljer.

Priset för denna läsning är 3495 kr om ni är nya hos mig på Soul Realignment och 2995 kr om ni har gjort den grundläggande Soul Realignment läsningen med tillhörande rensningsarbete.


Situationsläsning

Står du inför någon situation som du vill veta närmare om?
Här får du hjälp att se närmare på situationen ur en själsligt persepektiv och se vilka olika mönster det yttrar sig genom samt få hjälp med handlingsplan för att släppa mönstret.
Situationsläsningen passar utmärkt för dig som har gjort en Soul Realignment och rensat de blockeringar och karmamönster som du var redo att släppa då och nu står inför andra situationer som du vill se större bilden om som visar sig nu.
Priset för en situationsläsning är  2995 kr för er.

Är du ny på Soul Realignment® hos mig och vill göra en Situationsläsning blir priset 3495 kr då jag kommer att även presentera en del information om vem du är på själsnivå så det ökar förståelsen av situationen. 

Jag rekommenderar dock varmt att  börja med en vanlig Soul Realignment först för att få så mycket information om vem du är på själsnivå, vilka själskvaliteer du besitter samt få möjlighet att rensa fler blockeringar först och sedan göra specifika läsningar. 

Se gärma nedan info om Soul Realignment® Coaching program!


Andliga guider

Vill du veta mer om vilka dina andliga guider är och hur de kommunicerar med dig?
Genom denna läsning får du bekanta dig närmare med din guidteam, vilka de är, vad de hjälper dig med och hur de kommunicerar med dig. Du får också veta vilket budskap de har till dig!
Priset för denna läsning är 2495 kr.


Chakraläsning & chakrabalansering

Jag kollar närmare på dina chakror och hämtar uppgifter om de genom Akashakrönikan.  Jag presenterar detta för dig och ger dig också tips och råd på vad du behöver tänka på! Du får också en chakrabalanserings behandling i samband med presentationen!
Priset för detta är 2995 kr.


Fastighetsrensning

Känner du av stagnerade energier hemma och känner att du inte kan ladda energi där längre? Har du svårt att sova? Känner du av oro eller andra energier hemma? Har du gjort en Soul Realignment eller annan energiarbete och känner att energierna hemma inte längre är kompatibla med dina egna?
Har du svårt att sälja din bostad eller nyligen flyttat till en ny bostad?
Om du har svarat ja på någon av dessa frågor så kan det vara lämpligt att boka en fastighetsrensning där jag tar bort olika störande energier hos dig på distans och ändrar energierna så det passar dig och de som bor där!
Fastighetsrensningen kostar från 1295 kr och passar utmärkt för bostäder eller arbetsplatser! 

Om du bokar en fastighetsrensning i samband med Soul Realignment läsning betalar du endast 795 kr.


Soul Realignment® Coaching program

Det här är ett program för dig som har en stor önskan att veta vem du är på själsnivå och utforska olika aspekter av dig själv, vad som skapar ditt föde, vilka blockeringar du är redo att släppa, vilka guider du har i ditt andliga team, vad dina livteman är och mycket mer.
Målet är att släppa så mycket blockeringar som möjligt som du är redo för samt skapa så mycket flöde som möjligt genom att lyfta fram dina kvaliteeer!

Kontakta mig för att ta fram ett individuellt anpassad coachingprogram för dig!  <3