Jag jobbar med ansiktsbehandlingar, lymfmassage samt healing


Jag utgår från ett holistiskt synsätt när jag utför mina behandlingar! Jag tar hänsyn till  hela människan och strävar efter att skapa balans, mellan det inre och det yttre, kropp och själ! 


Jag utför tex nästan aldrig portämning som jag anser är trauma för huden. Jag använder  rena, ekologiska och verksamma hudvårdsprodukter i kombination med olika effektiva massagetekniker. Behandlingarna kompletterar jag gärna med kosttillskott vid behov för att få bäst effekt.
Att se och ta hand om helheten är nyckeln till en lyckad behandling tycker jag!

Hudvårdsmärken som jag använder i behandlingarna är Light of Nature samt Maria Åkerberg.


Light Of Nature produkterna är ekologiska och spagyriska. Genom de olika ädelstenslinjerna så har jag bra verktyg att skräddarsy vilka produkter som passar kunden vid just det tillfället.

Maria Åkerberg är ett svensk ekologisk hudvårsmärke baserad på fytoterapi och aromaterapi.
Jag jobbar främst med Maria Åkerbergs produkter, speciellt i olika kurbehandlingar samt i den enastående behandlingen Pure Cell Treatment som ger helt fantastiska resultat på olika hudtillstånd!


Jag använder mig oftast av en kombination av ansiktszonterapi, vävnadsdränage och andra massagetekniker i massagedelen av  mina ansiktsbehandlingar beroende på mina kunders behov och för att få bästa möjliga resultat.

Tibetansk face lift är en fantastisk behandling som jag också erbjuder! Det kommer i kur om 4 tillfällen och med påfyllnadsbehandlingar för de som älskar massage samt dess välgörande effekt! 

För att ta bäst hand om kroppen och få en utrensande effekt rekommenderar jag lymfmassage!
Denna behandling passar utmärkt om man har besvär med svullnader och celluliter.
Detta är en effektiv behandling som de flesta borde testa att  ta i kur först och därefter underhålla  genom att komma på behandling ca en gg/månad och göra egenvårdsmassage hemma varje dag.


Jag utför även olika healingtekniker:

Theta Healing: passar utmärkt när man vill jobba med övertygelser, låsningar, olika program, blockeringar och liknande.

Atlantean Healing: här jobbar man med auran och  chakrorna, tar bort eventuella låsningar och ger healing till den fysiska kroppen.

Healingmassage: en intuitiv teknik som kan variera mycket gång till gång men som är ändå en blandning mellan massage och healing.

Att tänka på inför en Pure Cell Treatment:
Tänk på att produkterna du får applicerad på huden behöver vara kvar  till dagen efter behandlingen.
Planera därför ingen fysisk aktivitet efteråt. Sol ska också undvikas i några dagar efter behandlingen. Är det så att det är en solig dag får du solkräm på dig som får sitta kvar till dagen efter behandlingen. Detsamma gäller make up. Då får man välja att sminka sig med rena ekologiska produkter som man får sova med. Ekologisk makeup från Maria Åkerberg finns på salongen.
Som all annan behandling så görs inte denna behandling om man har skador på huden orsakade av sol/sår/munsår eller liknande.
Fråga gärna för närmare information!

Att tänka på inför lymfmassage:
Under en lymfmassage går vi igenom hela kroppen och tömmer många gånger i lymfnoderna i armhålan. Har ni möjlighet, ta gärna en dusch innan behandlingen annars säg till så ska ni få tvättlappar för avtvätt innan behandlingen. 
Se gärna också till att dricka ordentligt före och efter behandlingen.