loading...

Välkommen till Althea Hudvård & Livsstil som är
en kombinerad ekologisk hudvårdssalong, hälsokost och livsstilsbutik!

Althea Hudvård & Livsstil hittar ni på Bagartorpsringen 56 i Ulriksdal tom slutet på juni efter flytten från Hornstull!
Althea strävar efter att hålla en ren, ekologisk och holistisk helhetssyn och väljer därför produkter med omsorg. Vi vill förmedla en renare och hållbar livsstil där miljö och våra medmänniskor står i fokus.

Light of Nature

Althea är den svenska distributören av det ekologiska och spagyriska hudvårdsmärket Light of Nature. Dessa produkter används i behandlingar och finns att köpa i butiken.

Butiken

I butiken vill vi erbjuda rena, effektiva och etiska produkter. Därför är alla produkter valda med omsorg. De ska fylla sin funktion samtidigt som de ska bidra till en hållbar livsstil där omtanke till medmänniskor och miljön speglas. 

Här hittar man de fina ekologiska  hudvårdsserierna Maria Åkerberg, Light Of Nature och Australian Bush Flower samt hygienartiklar, kosttillskott, rättvisa produkter som smycken och sjalar. Vi erbjuder också miljövänliga produkter som Hinzaväskan samt underkläder och strumpor i bambu.

Några varumärken ni hittar i butiken är: Light of Nature, Maria Åkerberg, Australian Bush Flower, Annemarie Börlind, Holistic, Örtspecialisten, Thorne, Biofood, Pukka, Rawbite, Ion Silver, PH-Balans, Hinza, Naturkosmetik kompaniet, Lilly´s Eco Clean, NatraCare, Wiges, Calou, puroBIO samt Fair Monkey.
 

Behandlingar

Ansiktsbehandlingarna- skräddarsys efter  kundens hudkondition och dess behov.
De flesta av ansiktsbehandlingarna utförs med Maria Åkerbergs underbara produkter, speciellt i samband med olika kurbehandlingar och i den världsledande behandlingen Pure Cell Treatment.
För de alkemiintresserade och alla de som önskar få ta del av kristallernas fina egenskaper används Light Of Natures fina produkter i behandlingar som ädelstensmagi mfl.

Healing- Här erbjuds en del olika healingformer.

Theta healing när det gäller mest specifika frågor, trosföreställningar och övertygelser eller när man sitter fast och inte kommer längre. Vi tittar på vad det är som blockerar flödet.

Atlantean healing- Här jobbar vi med kraftfulla energier från Atlantis. Här renar vi  auran och balanserar chakrorna, tar bort blockeringar och andra låsningar samt därefter ger healing till den fysiska kroppen.

Healingmassage- Kan tas som en avkopplande massage med healing i fokus eller som en djup grävande efter orsaken till vissa låsningar och att hjälpa kroppen släppa dem.