Soul Realignment

Vill du veta mer om vem du är på själsnivå, vilka dina starka respektive svaga sidor är, vilka blockeringar du har  från nuvarande samt tidigare liv som  kan påverka dig än idag? Genom denna metod kommer jag att hämta information om din själ från Akashakrönikan. Jag kommer också att coacha dig och hjälpa dig rensa gamla blockeringar och karma och guida dig till hur du kan skapa flöde i ditt liv genom att ta vara på din själs kvaliteer.  

Soul Realignment bokas direkt genom mig per mejl eller telefon. Jag behöver göra ett förarbete på några timmar  innan jag kan presentera din läsning som sker genom konferenssamtal på distans. Jag bokar in dig på samtalet efter att ha gjort klart läsningen. Räkna med några dagar mellan bokning och presenation. Samtalet kommer att ta ca 90 minuter och spelas in så du kan lyssna på det fler gånger.

Soul Realignment kostar 3999 kr vilket betalas in i samband med bokningen av läsningen. Betalningen sker genom Bankgiro/Swish/på plats på Althea. 

Jag rekommenderar varmt att boka  en fastighetsrensning samtidigt så dina och bostadens energi kommer i samklang efter all rensningsarbete vi gör i Soul Realignment!

Introduktionserbjudande:
Under augusti och september bjuder jag på fastighetsrensning till ett värde av 999kr när du bokar Soul Realignment!


Fastighetsrensning

Känner du av stagnerade energier hemma och känner att du inte kan ladda energi där längre? Har du svårt att sova? Känner du av oro eller andra energier hemma? Har du gjort en Soul Realignment eller annan energiarbete och känner att energierna hemma inte längre är kompatibla med dina egna?
Har du svårt att sälja din bostad eller nyligen flyttat till en ny bostad?
Om du har svarat ja på någon av dessa frågor så kan det vara lämpligt att boka en fastighetsrensning där jag tar bort olika störande energier hos dig på distans och ändrar energierna så det passar dig och de som bor där!
Fastighetsrensningen kostar från 999 kr och passar utmärkt för bostäder eller arbetsplatser!