Jag som driver Althea heter Negin Aghili. Jag är orientalist, hudterapeut, örtterapeut och healer.

Min passion för andlighet och örter stärktes då jag skrev min C-uppsats om en iransk mystiker med namnet Attar.Han blev en inspirationskälla för mig och har följt med mig genom min utveckling. Jag utbildade mig efter universitetet till Reikihealer. Jag blev Reikimaster 2004.
 

Efter några års arbete på ett statligt verk ville jag ändra riktining i livet. Min omhändertagande sida tog över och jag utbildade mig till hudterapeut på Elisabethskolan i Stockholm år 2003. Jag Visste att det inte skulle gå att bara behandla huden på utsidan utan att insidan var minst lika viktig, så då utbildade jag mig till Örtterapeut på NNFS. För att kunna bli en så mångsidig terapeut som möjligt fortsätter jag mina studier inom hälsa och utbildar mig just nu  till kinesiolog.
 

Under årens lopp har det också  blivit en del kurser inom personlig utveckling och healing.
De healingmetoder jag använder mig mest av är Theta Healing samt Atlantean Healing. Jag är även utbildad till Oracle messenger Av Birkan Tore.

Mitt intresse för det ekologiska förde mig till  Biofach/Vivaness mässan i Tysklnd 2010 där jag kom i kontakt med Light Of Nature. Jag älskade produkterna från första ögonkastet. Hudvård med ädelstenar i som var ekologiskt och gjort på alkemiskt sätt. Jag blev återförsäljare av produkterna och i slutet av 2011 fick jag äran att ta över Sverigedistributionen.

Jag önskar genom mina samlade kunskaper  och erfarenheter samt behandlingar  kunna hjälpa människor  till  inte bara en vacker hy utan till en vacker  och harmonisk helhet.

Jag är medlem i SHR-Sverige hudterapeuters riksförbund.

Behandlingar som berör själen är min melodi!

Välkomna till min värld ska ni vara!

Negin ♥