Cryo T-Shock

En stor nyhet på Althea är den gröna apparaten Cryo T-Shock som jobbar omväxlande med värme och kyla!
Cryo T-shock har många olika funktioner för behandlingar  i ansikte och kropp. På ansiktet kan man jobba antiage, uppstramande, jobba med påsar under ögonen. Vidare med dubbelhaka, utslätande på halsen. På kroppen med fettreducering, celluliter, lymfflödet mm. 
Du kan välja Cryo som tillägg till ansiktsbehandling eller kroppsbehandling eller välja någon av de kombinationsbehandlingar jag har tagit fram. Beroende på dina behov så skräddarsyr jag gärna enskilda behandlingar och kurer för bästa effekt.
Mer information om Cryo kommer inom kort. Se även qryo.se 


Ommöbleringsrea

Passa på att köpa många fina produkter till 20-50% rabatt nu när jag gör om i butiken!
På rean finns bambukläder, bambuunderställ, bambu/ull strumpor, ullstrumpor, gummistövlar,  Fair trade smycken, böcker och  kosttillskott  men också hudvård och makeup från Maria Åkerberg, AnneMarie Börlind och Purobio.

 

Kurerbjudande på MÅ Pure Cell Treatment

Välkommen in för ett skräddarsydd kurbehandling med Altheas mest välgörande behandlingar anpassade för dig!

PCT är behandlingen som har allt och som ger bäst resultat! De levande stamcellerna av rosenrot utgår i sitt arbete från din hud och de behov den har.  De tillför huden extra näring och antioxidanter och stimulerar hudens egna läkning.
Behandlingen kan anpassas till alla olika hudtyper och hudtillstånd. Den har alla moment av vanlig ansiktsbehandling som rengöring, peeling, mask och massage och utöver det  så  jobbar man med att slussa in stamcellerna i huden i olika moment och man behandlar förutom ansikte, hals och decoltage även händerna och armarna.
Detta är den ultimata behandlingen som borde upplevas av alla! 

En kurbehandling med Maria Åkerbergs Pure Cell treatment ger huden det absolut optimala verktyget att kunna reparera sig själv genom alla fantastiska näringsämnen som slussas in i huden under olika moment och speciellt under massagen.
Välj en kur på 6 x 90  eller 6 x 110 minuters PCT eller 6x 120minuters Pure cell och lymfmassage av överkroppen och få Maria Åkerberg produkter till ett värde av 1000 kronor. Att använda MÅ produkter samtidigt optimerar effekten av kuren!