Soul Realignment

Vill du veta mer om vem du är på själsnivå, vilka dina starka respektive svaga sidor är, vilka blockeringar du har  från nuvarande samt tidigare liv som  kan påverka dig än idag? Genom denna metod kommer jag att hämta information om din själ från Akashakrönikan. Jag kommer också att coacha dig och hjälpa dig rensa gamla blockeringar och karma och guida dig till hur du kan skapa flöde i ditt liv genom att ta vara på din själs kvaliteer.  

Soul Realignment bokas direkt genom mig per mejl eller telefon. Jag behöver göra ett förarbete på några timmar  innan jag kan presentera din läsning som sker genom konferenssamtal på distans. Samtalet kommer att ta ca 90 minuter och spelas in så du kan lyssna på det fler gånger.
Soul Realignment kostar 3999kr. Fastighetsrensning

Känner du av stagnerade energier hemma och känner att du inte kan ladda energi där längre? Har du svårt att sova? Känner du av oro eller andra energier hemma? Har du gjort en Soul Realignment eller annan energiarbete och känner att energierna hemma inte längre är kompatibla med dina egna?
Har du svårt att sälja din bostad eller nyligen flyttat till en ny bostad?
Om du har svarat ja på någon av dessa frågor så kan det vara lämpligt att boka en fastighetsrensning där jag tar bort olika störande energier hos dig på distans och ändrar energierna så det passar dig och de som bor där!
Fastighetsrensningen kostar från 999 kr och passar utmärkt för bostäder eller arbetsplatser! 

Boka gärna en fastighetsrensning i samband med Soul Realignment och betala endast 499 kr för det istället för 999 kr.Biomagnetism

Mer info om denna behandling med magneter kommer inom kort!


Ommöbleringsrea

Passa på att köpa många fina produkter till 20-50% rabatt nu när jag gör om i butiken!
På rean finns bambukläder, bambuunderställ, bambu/ull strumpor, ullstrumpor, gummistövlar,  Fair trade smycken, böcker och  kosttillskott  men också hudvård och makeup från Maria Åkerberg, AnneMarie Börlind och Purobio.

 

Kurerbjudande på MÅ Pure Cell Treatment

Välkommen in för ett skräddarsydd kurbehandling med Altheas mest välgörande behandlingar anpassade för dig!

PCT är behandlingen som har allt och som ger bäst resultat! De levande stamcellerna av rosenrot utgår i sitt arbete från din hud och de behov den har.  De tillför huden extra näring och antioxidanter och stimulerar hudens egna läkning.
Behandlingen kan anpassas till alla olika hudtyper och hudtillstånd. Den har alla moment av vanlig ansiktsbehandling som rengöring, peeling, mask och massage och utöver det  så  jobbar man med att slussa in stamcellerna i huden i olika moment och man behandlar förutom ansikte, hals och decoltage även händerna och armarna.
Detta är den ultimata behandlingen som borde upplevas av alla! 

En kurbehandling med Maria Åkerbergs Pure Cell treatment ger huden det absolut optimala verktyget att kunna reparera sig själv genom alla fantastiska näringsämnen som slussas in i huden under olika moment och speciellt under massagen.

Kuren är på 6 tillfällen och går att välja bland någon av  följande behandlingar:
Pure Cell Treatment, 90 minuter
Pure Cell Treatment Deluxe, 120 minter inklusive lymfmassage av dekolletage och armar
Pure Cell Treatment Ultra Deluxe, 115 minuter inkl Cryo T-Shock ett område

Kuren köps i samband med första eller andra behandlingen om du känner att du vill se vad som händer med huden innan du bestämmer dig. När du köper din kur får du passande produkter från Maria Åkerberg till ett värde av 1000 kronor. Detta för att optimera behandlingsresultatet.