Aktuella erbjudanden från Maria Åkerberg:

Beautiful Valentine Set: Köp det ljuvliga settet med Hair&Body Shampo Beautful samt Body Lotion Beautiful för 299kr (ord. pris 378kr)
Erbjudandet gäller endast  tom 17 februari men det går jättebra att ringa eller mejla innan 17/2 för att lägga undan och hämta senare. Gäller så långt lagret räcker!

Köp Beauty starter kits och få 100 kr i rabatt!

Köp Liquid soap 500 ml och få en 250 ml på köpet samt en blå MÅ- brandbag!


Erbjudande på Maria Åkerberg , Australian Bush Flower  samt Light of Nature

50% på utvalda produkter.

Ommöbleringsrea:

Passa på att köpa många fina produkter till 10-50% rabatt under januari och februari!

 

Kurerbjudande på MÅ Pure Cell Treatment

Välkommen in för ett skräddarsydd kurbehandling med Altheas mest välgörande behandlingar anpassade för dig!

PCT är behandlingen som har allt och som ger bäst resultat! De levande stamcellerna av rosenrot utgår i sitt arbete från din hud och de behov den har.  De tillför huden extra näring och antioxidanter och stimulerar hudens egna läkning.
Behandlingen kan anpassas till alla olika hudtyper och hudtillstånd. Den har alla moment av vanlig ansiktsbehandling som rengöring, peeling, mask och massage och utöver det  så  jobbar man med att slussa in stamcellerna i huden i olika moment och man behandlar förutom ansikte, hals och decoltage även händerna och armarna.
Detta är den ultimata behandlingen som borde upplevas av alla! 

En kurbehandling med Maria Åkerbergs Pure Cell treatment ger huden det absolut optimala verktyget att kunna reparera sig själv genom alla fantastiska näringsämnen som slussas in i huden under olika moment och speciellt under massagen.
Välj en kur på 6 x 90  eller 6 x 110 minuters PCT eller 6x 120minuters Pure cell och lymfmassage av överkroppen och få Maria Åkerberg produkter till ett värde av 1000 kronor. Att använda MÅ produkter samtidigt optimerar effekten av kuren!